Over ons

Naast diverse internationale wijnopleidingen van de WSET heb ik mijn specialisatie uiteindelijk in Portugal zelf gehaald; aan de wijn academie in  de de wijnhoofdstad van Bairrada:

Prova de vinho aan de Escola de Viticultura e Enologia da Bairrada, in Anadia

Daarnaast heb ik in 2015  mijn certificaat gehaald als

Madeira Wine Ambassador

Na mijn studie

Gastronomie

Aan de Wijnacademie van Peter Klosse kwamen al mijn passies bij elkaar:
wijn, eten en Portugal. Met mijn uitgebreide kennis van de Portugese druivenrassen
weet ik de bijzondere smaken de Portugese wijnen te combineren met de moderne gerechten van top restaurants in Nederland.

Samenwerking o.a. met:

Kromme Dissel (Heelsum), Aubergerie (Amersfoort), Sense (Den Bosch), Ratatouille (Harderwijk), Vesters (Nijmegen) Keuken van Gastmaal (Utrecht), Haags Wijnhuis (Den-Haag) Bistronoom (Woerden) Wijnbar Hotel Montfoort (Montfoort) Le Jardin (Utrecht) Oud London (Zeist) Steenen Tafel (Arnhem) De Schans (Montfoort) Sal do Mar (Rhenen) Tapisco (Den-Haag) Zusters (Maarssen)