Naast diverse internationale wijnopleidingen van de WSET heb ik mijn specialisatie uiteindelijk in Portugal zelf gehaald; aan de wijn academie in de de wijnhoofdstad van Bairrada:
Prova de vinho aan de Escola de Viticultura e Enologia da Bairrada, in Anadia
Daarnaast heb ik in 2015 mijn certificaat gehaald als
Madeira Wine Ambassador
Na mijn studie
Gastronomie
Aan de Wijnacademie van Peter Klosse kwamen al mijn passies bij elkaar:
wijn, eten en Portugal. Met mijn uitgebreide kennis van de Portugese druivenrassen
weet ik de bijzondere smaken de Portugese wijnen te combineren met de moderne gerechten van top restaurants in Nederland.
Samenwerking o.a. met:
Kromme Dissel (Heelsum), Aubergerie (Amersfoort), Sense (Den Bosch), Ratatouille (Harderwijk), Vesters (Nijmegen) Keuken van Gastmaal (Utrecht), Haags Wijnhuis (Den-Haag) Bistronoom (Woerden) Wijnbar Hotel Montfoort (Montfoort) Le Jardin (Utrecht) Oud London (Zeist) Steenen Tafel (Arnhem) De Schans (Montfoort) Sal do Mar (Rhenen) Tapisco (Den-Haag) Zusters (Maarssen)

